Vízkőoldó a hosszú működésért
A kiváló minőségű kávé kétségtelenül fontos, de ha a kávéfőzőt nem tartják karban és a rendszert nem tisztítják rendszeresen, az ital minősége és a készülék élettartama jelentősen csökken. Miért fontos vízkőoldó segítségével tisztítani a kávéfőzőt?
Még a leglágyabb víz is vízkővel telik meg, ami rontja a gép teljesítményét és károsítja az alkatrészeket. Az eredmény, hogy az ital ízbéli tulajdonságai jelentősen csökkenek. Ezért a vízkőmentesítést rendszeresen el kell végezni, hogy meghosszabbítsuk a kávéfőző élettartamát és javítsuk a fekete minőségét. A vízkőoldó egyedülálló termék, ami a lehető legkíméletesebben tisztítja a rendszert és az alkalmazása is rendkívül egyszerű.
Előzetesen ürítsük ki a kávé- és a víztartályt, majd öntsük a vízkőoldót a víztartályba. Ezután nyomjuk meg a vízkőmentesítés gombot a panelen. Ha ez megvan és a víztartály teljesen kiürült, töltsük fel újra vízzel. Ez szükséges a maradék vízkőoldó leöblítéséhez és a vízkőmentesítési program befejezéséhez. Az eljárás végén az első néhány csésze feketét nem ajánlott meginni.