Kókuszvirág cukor egyre népszerűbb
Kelet-ázsiai embereknél nagy népszerűségnek örvendő kókuszcukor, néhány éve vált ismertté az európai népek körében. A kókuszpálma virágainak nedvéből készült kókuszvirág cukor alacsony glikémiás indexe miatt bátran fogyasztható diétázóknak és cukorbetegeknek.
Speciális előállítása közben értékes anyagai és vitaminjai nem károsodnak, hiszen kíméletes hőfokon történik a szárítása. A B vitamincsoport majdnem összes tagjával bővelkedő termék egyaránt gazdag C-vitaminban is, valamint vas-, magnézium- és káliumtartalma sem elenyésző. 100 % szerves természetes édesítőszer, ami feldolgozatlan és szűretlen állapotában kerül a gyártósorokról az asztalunkra.
Ha Ön is számolja a kalóriákat, ám nehezen mond le a kedvenc édességeiről, esetleg elképzelhetetlennek tartja a kávézást és a teázást cukor nélkül, nem kell búcsút intenie a megszokott kényelemnek. A kókuszvirág cukor kellemes ízéből adódóan, kiválóan alkalmazható főzésre és különféle sütemények, édességek elkészítésére. Íze nagyban hasonlít a barnacukor ízére.